Rezervační a výdejní systém přípravků pro kalibraci mikroskopů - Slahučka, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Táto bakalárska práca sa zaoberá návrhom, implementáciou a testovaním informačného systému pre výdaj a rezerváciu prípravkov a nadväznosťou na ďalšie procesy s tým súvisiace. Procesy sú popísane v úvodnej kapitole a podrobnejšie v časti venujúcej sa návrhu, sú tiež zahrnuté do finálnej implementácie systému. Systém bol vyvinutý na platforme .NET.

This bachelor thesis deals with an analysis, an implementation and a testing of a reservation and dispatching system for calibration equipment. It explains the problem of reservations and also of dispatching with focus on related processes, which are needed for useful solution. These processes are described in the introduction and analysis chapter and included in the implementation of a system. The system is built with a help of .NET.
Reservation and Dispatching System for Microscope Calibration Equipment
Keywords: informačný systém; prípravok; výdaj; proces; rezervácia; .NET rámec; SQL; information system; tool; dispatching; process; reservations .NET framework; SQL