Analýza vybraných ukazatelů společnosti Gradimo s.r.o. - Blažek, Zbyněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vybraných ukazatelů společnosti Gradimo s.r.o., která se orientuje na prodej cigaret skrz komisní prodej nebo automaty. Proto je práce zaměřena na optimalizaci skladových zásob, která má za cíl minimalizovat množství finančních prostředků do nich vložených.

Bechelor's thesis deals with analysis of selected indicators of company Gradimo s.r.o., which is intersted in cigarette sales thru vending machines and consignment sale. Because of that, this thesis is focused on inventory optimalization. It's goal is to minimize of funds in it.
Analysis of Selected Indicators of Company Gradimo s.r.o.
Keywords: Časové řady; skladové zásoby; regresní analýza; prognóza; sezónní složka; Time series; inventory; regression analysis; prognosis; seson component