Vlakem do Dvora - Přestupní terminál ve Dvoře Králové nad Labem - Uhrová, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Území se nachází na křižovatkách několika typů dopravy. Pěší, cyklistické, automobilové a nově i vlakové. Návrh objektů a prostorů je těmito cestami respektive Pohyby inspirován a artikuluje jejich vztahy navzájem.

The territory is located at intersections of several types of transport. Walking, cycling, automobile and new and train. The design of objects and spaces is inspired by these paths or movements, and articulates their relationships to each other.
To Dvur Kralove by train - Transfer Terminal in Dvur Kralove nad Labem
Keywords: Dvůr Králové nad Labem terminál doprava nádraží přestupní uzel křižovatka brána beton cesty pohyb; Dvur Kralove nad Labem terminal transport station Transfer junction crossroads gateway concrete Paths movement