Podnikatelský záměr: Obchod s květinami a dárkovým zbožím - Kubátová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce přináší návrh na založení podnikatelského subjektu, jehož cílem je uspokojit přání a potřeby potenciálních zákazníků v oblasti služeb květinářství a dárkového zboží. Vytyčuje oblast podnikání, zákaznický segment a druh výrobků a služeb, na které se chce podnik při podnikání zaměřit.

The bachelor work offers the proposal to establish a company which target is to satisfy the wishes and the needs of potential clients in the sphere of services, florist´s and gift wares. It defines the business area, the client segment and the kind of products and services that the company wants to intent on.
The Business Plan: Flower Shop and Gift Goods
Keywords: Podnik; Podnikatel; Podnikatelský plán; Květinářství; Zákazník; Company; Businessman; Businessplan; Flower shop; Costumer