Založení malého podniku - mléčný bar - Možný, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Cílem diplomové práce je vytvořit reálný podnikatelský plán k založení malé prodejny Mléčný bar, Kuřim. V první teoretické části dojde k seznámení se základními pojmy, vymezení potřebných analýz a podrobnému popisu jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je využito teoretických poznatků k určení cílového trhu, jsou provedeny analýzy a zpracován podnikatelský plán pro Mléčný bar v Kuřimi.

Main goal of this thesis is to create realistic business plan for small milk bar in Kuřim. Basic terms, definitions of used analyses and detailed description of business plan are described in the theoretical part of this thesis. The practical part is focused on choosing the suitable market by using proper analysis and creating the actual business plan for milk bar.
Founding of a Small Company - Milk Bar
Keywords: Založení malého podniku; podnikatelský plán; mléčný bar; podnikatelský záměr; Founding a small copany; business plan; milk bar; business aim