Návrh redesignu internetovej prezentácie pre firmu S.K. Industrietechnik - Jurík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalárska práca sa bude zaoberať redesignom a kompletnou prestavbou internetovej prezentácie firmy S.K. Industrietechnik. V prvej časti budú analyzované chyby a problémy stávajúcej prezentácie. V ďalšej časti budú popísané jednotlivé postupy a techniky využívané pri tvorbe stránok. Zároveň tu budú niektoré odkazy na programovacie jazyky v prostredí internetu. Príklady z XHTML, CSS a PHP ktoré budú použité na prezentácii. Okrem toho tu bude pasáž zaoberajúca sa designom stránok a časť venovaná SEO čiže optimalizáciou pre vyhžadávacie stroje. Na záver budú zaradené prínosy novej prezentácie.

This work will be about redesign and complete reconstruction of S.K. Industrietechnik company internet presentation. In the first part there will be analysis of mistakes and problems in the old presentation. In the next part I will refer about some procedures and techniques used in webdesign. There will be also some links to languages used in internet environment. I will use some samples of XHTML, CSS and PHP. Also some parts about design and SEO (Search engine optimalization) will be included. At the end there will be benefit of the new presentation.
Proposal for redesign of internet presentation for S.K. Industrietechnik company
Keywords: Redesign; design; Internetová prezentácia firmy; tvorba webových stránok; optimalizácia stránok; CEO; CSS; HTML; PHP; Redesign; design; Company Internet Presentation; Web Site Creation; Web site Optimalization; CEO; CSS; HTML; PHP