Vyhledávání graffiti tagů podle podobnosti - Semerák, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Graffiti tag si lze představit jako podpis jeho autora. Tato práce zkoumá využití metod rozpoznávání podpisů v rámci prevence a potírání graffiti vandalismu. Taktéž jsou analyzovány rozdíly mezi podpisy a graffiti tagy.

Graffiti tags are similar to the common human signatures. This report analyses, which signature recognition methods could be useful in the field of preventing graffiti vandalism. It also discusses differences between signatures and graffiti tags.
Similarity Based Graffiti Search
Keywords: rozpoznávání podpisů; graffiti; tag; počítačové vidění; signature recognition; graffiti; tag; computer vision