Podnikatelský plán pro založení bezpečnostní společnosti - Jiroutová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Diplomová práce je věnována návrhu podnikatelského plánu na založení bezpečnostní agentury. V první části jsou zpracovány teoretické poznatky, které jsou aplikovány v dalších částech práce. Analytická část obsahuje analýzy vnějších a vnitřních faktorů ovlivňujících společnost. Poslední část se zaměřuje na samotný návrh jednotlivých kroků podnikatelského plánu, které budou sloužit jako podklad pro založení bezpečnostní agentury v Rychnově nad Kněžnou.

The master´s thesis focuses on the business plan for the establishment of a security company. In the first part is processed the theoretical foundation, which is used in other parts of the thesis. The analytical part of my thesis includes an analysis of internal and external factors affecting the company. Last charter proposes individual steps of the business plan, which serve as a base source for strategic decisions that the author will have to make while realizing the project.
Business Plan for Creation of the Security Company
Keywords: podnikatelský plán; podnikání; bezpečnostní společnost; analýza trhu; finanční plán; business plan; business; security company; market analysis; financial plan