Modulární CMS - Horký, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Úkolem této bakalářské práce je vytvoření webového systému pro generování a správu webových portálů. Systém umožňuje snadnou instalaci, nastavení a správu obsahu webu a operuje nad modulárním prostředím, které umožňuje rozšiřitelnost prostřednictvím modulů. Součástí systému je vestavěný editor pro tvorbu šablon stránek.

The goal of this bachelor's thesis is to develop a content management system for generating and managing web portals. System offers an easy installation, settings and administration of content and operates over a modular environment, which provides expandability via modules. System includes a built-in editor for creating page templates.
Modular CMS
Keywords: CMS; web; systém; webový redakční systém; HTML; PHP; MySQL; CMS; web; system; content management system; HTML; PHP; MySQL