Nízkopříkonový modul s termokamerou - Horák, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Táto bakalárska práca je zameraná na bezkontaktné meranie teploty pomocou vybranej termokamery a bezstratovú kompresiu obrazu získaného touto kamerou. V rešeršnej časti sú popísané teoretické princípy pre lepšie pochopenie danej problematiky a v praktickej časti samotné riešenie, vyhotovené pre danú termokameru.

This bachelor thesis is focused on contactless temperature measuring with given thermographic camera and lossless image compression obtained by this camera. The theoretical part describes principles for better understanding of the issue and the practical part contains the solution itself, prepared for above mentioned thermographic camera.
Low power module with thermocamera
Keywords: termočlánok; termokamera; MLX90621; tepelné žiarenie; bezstratová kompresia; delta kompresia; Thermocouple; thermographic camera; MLX90621; heat radiation; lossless compression; delta compression