Úprava hran výřezů z laserových strojů ve firmě European Data Project s.r.o. - Zemčík, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2016)
Bakalářská práce se zabývá výrobou firmu European Data Project s.r.o., možnostmi využití laserových strojů ve výrobním procesu, vznikem ostrých hran výpalků a možnostmi jejich odstranění. Ostré hrany se podařilo nepatrně zmenšit.

The Bachelor‘s thesis deals with the production of company European Data Project s.r.o., possibilities of using laser machines in the production process, formation of sharp edges and possibilities of their elimination.Sharp edges have managed to shrink slightly.
Adjusting the Cut Edge of Laser Machines in the Company European Data Project s.r.o.
Keywords: Laser; CO2; ostřina; odstranění; úprava parametrů; Laser; CO2; sharp edge; elimination; adjustment of parameters