Tvorba softwarové aplikace ve firemním prostředí - Suský, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem softwarové aplikace dle speciálních požadavků společnosti Intecs data, s.r.o. v Brně. Aplikace je navržena v prostředí Power Apps a využívá moderní Low Code přístup k programování, kterým se snižuje čas potřebný pro vývoj aplikace a tím i náklady. V teoretické části se práce zabývá vysvětlením základních informací při používání Low Code programování a řešení Power Apps od společnosti Microsoft a popisu analýz, které jsou následně použity k analýze společnosti Intecs data, pro kterou je aplikace vytvořena.

This thesis focuses on the design of a software application according to the special requirements of Intecs data, s.r.o. in Brno. The application is designed in the Power Apps environment and uses a modern Low Code approach to programming, which reduces the time required for application development and thus the costs. The theoretical part of the thesis explains the basics of using Low Code programming and Microsoft's Power Apps solution and describes the analyses that are subsequently used to analyse the Intecs data company for which the application is created.
Creating a Software Application in a Corporate Environment
Keywords: Aplikace; Power Apps; SharePoint; Power Automate; Microsoft Lists; Application; Power Apps; SharePoint; Power Automate; Microsoft Lists