Aplikace pro SOS zařízení - Turcovská, Adéla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh mobilní aplikace k řízení SOS zařízení DANAKU. Aplikace je navržena pro operační systémy Android a iOS. Kromě samostatné aplikace se zabývá i návrhem její databáze a uživatelského rozhraní. Práce obsahuje také analýzu konkurenčních firem a jejich podobných zařízení.

The bachelor thesis is focused on a design of a mobile application for controlling SOS device DANAKU. The application is designed for operating systems Android and iOS. In addition to an application design, it also deals with a design of its database and user interface. It also contains an analysis of competing companies and their similar devices.
Application for SOS Device
Keywords: mobilní aplikace; Android; iOS; datové modelování; funkční modelování; EPC diagram; ER diagram; vývojový diagram; mobile application; Android; iOS; data modeling; process modeling; EPC diagram; ER diagram; flowchart diagram