Přestupní uzel Brno-Černovice, nádraží - Polanský, Štěpán (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Přestupní uzel Brno – Černovice, nádraží je stavbou, která je vyvolána realizací nového hlavního nádraží v Brně. Při vzniku nového Černovického vlakového nádraží je třeba vyřešit jeho návaznost na MHD. Tímto se zabývá tato práce, která zpracovává vybudování přestupního uzlu v místě současných zastávek Tržní a Životského.

The public transport node Brno-Černovice is construction caused by a development of new main rail station in the city of Brno. With the creation of new rail station of the city part of Černovice i tis necessary to develop a continuous conection with the public transport systém. This thesis deals with these problems and creates solutions in the areas of existing public transport stop of Tržní and Životského.
Public Transport Node Brno-Černovice
Keywords: Přestupní uzel; MHD; Nádraží; Železniční doprava; Public transport node; Public transport; Railway Station