Ekonomické a finanční hodnocení investičního projektu - Chalabala, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Práce se zabývá ekonomickým a finančním hodnocením investičního projektu. V práci budou identifikovány metody finančního a ekonomického hodnocení, které budou aplikovány na konkrétní projekt pořízení laserového pálícího centra. Práce porovná možnost pořízení stroje konvenční metodou za užití vlastních a cizích zdrojů s variantou pořízení stroje s poskytnutou dotací pro malý podnik.

The master thesis deals with the economic and financial evaluation of an investment project. The work will identify financial and economic evaluation methods, which will be applied to a specific project to acquire a laser cutting center. The work compares the possibility of acquiring a machine by conventional methods using own and external resources with a variant of acquiring a machine with a subsidy for a small business.
Economic and Financial Evaluation of Investment Project
Keywords: Investiční projekt; ekonomické hodnocení; finanční hodnocení; laser; SME; Investment project; effectivity performance; financial performance; laser; SME