Projekt linky pro moření obilnin - Klíma, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Tématem této práce je projekt linky pro moření obilnin. V dokumentu jsou popsány jednotlivé části linky. Dle požadavku zadavatele byla ponechána některá stávající zařízení a doplněna o části chybějící. Mezi doplněné zařízení patří korečkové elevátory, které dopravují obilniny do čističky a mořícího zařízení. Na konci linky se nachází rám pro usnadnění plnění vaků a vážící zařízení.

Subject of this work is a project of transport line for corn dressing. In the document component parts of the transport line are described. As the submitter asked, some existing devices were retained and supplied with missing parts. Some of the missing parts are bucket elevators which transport corn to the cleaner and dressing device. At the end of the transport line there is a frame for easing sack filling and a weighing device.
Project of transport line for dressing corn
Keywords: moření obilnin; korečkový elevátor; corn dressing; bucket elevator