Návrh dílčí části informačního systému pro cestující - Daniel, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou návrhu časti informačného systému pre cestujúcich. Navrhnutý systém je zameraný na prehľadné poskytovanie informácií o jazde rekreačne-turistického vlaku. Jej výsledkom je webový portál, ktorý spracováva dáta o danej jazde a následne ich prezentuje potencionálnym zákazníkom.

The diploma thesis deals with the issue of designing a part of the information system for passenger. The proposed system is aimed at providing clear information about driving a recreational-tourist train. The outcome is a web portal that processes data about the train ride and then presents it to potential customers.
Proposal of Part of Information System for Passengers
Keywords: Informačný Systém; cestovný poriadok; webový portál; vlak; PHP; SQL; JavaScript; CSS; HTML; Information System; timetable; web portal; train; PHP; SQL; JavaScript; CSS; HTML