Analýza účetních výkazů firmy pomocí časových řad - Drašnar, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářská práce analyzuje účetní výkazy podniku AMT výšivka spol. s r.o. za určitě časové období pomocí časových řad. Obsahuje teoretickou část o časových řadách potřebnou k úspěšné analýze a samotný rozbor výsledků analýzy, který je třeba k zhodnocení a určení závěru.

This bachelor's thesis analyzes financial statements of the company AMT výšivka spol. s r. o. at specific period through the use of time series. It includes theoretical part about time series needed to successful analysis and an interpretation of analysis results, which are necessary for final conclusion.
An Analysis of Financial Statements of the Firm Using Time Series
Keywords: Časové řady; regresní analýza; prognózy; trend; vyrovnání; rozvaha; výkaz zisků a ztrát; Time series; regression analysis; prognosis; trend; aligument; balance sheet; summary of profits and losses