Vyškov – Severní obchvat - Greguš, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2024)
Předmětem této diplomové práce je vypracování výhledové studie severního obchvatu obce Vyškova, mezi silnicemi II/431 a III/37728, s ohledem na napojení veškerých stávajících komunikací, na rekonstrukci železnice č. 260 Brno – Přerov a na plánovaný rozvoj sportovního areálu obce Vyškov.

The subject of this diploma thesis is the development of a prospective study of the northern bypass of the village of Vyškova, between roads II/431 and III/37728, with regard to the connection of all existing roads, the reconstruction of railway No. 260 Brno – Přerov and the planned development of the sports area of the village of Vyškov.
Vyškov - north bypass
Keywords: Obchvat; Vyškov; extravilán; intravilán; křižovatky; návrhové prvky; koridor; navrhování silnic; Bypass; Vyskov; extravillain; intravilain; junction; design elements; corridor; road design