Optimalizace zdanění fyzické osoby - Votava, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na optimalizaci zdanění fyzické osoby. Hlavním cílem je za pomoci různých způsobů a možností snížení základu daně a s tím spojený co nejnižší odvod daně z příjmu fyzických osob. Následně je z několika návrhů optimalizace doporučena varianta s nejnižší výslednou daňovou povinností.

The bachelor thesis focuses on the optimalization of the taxation of natural persons. The main object is to reduce the tax using different ways and possibilities reducing tax base. Subsequently from the several solutions is recommended solution with the lowest tax option.
Optimization of Tax Burden of an Individual
Keywords: daňová optimalizace; daň z příjmů; fyzická osoba; poplatník; podnikatel; tax optimalization; income tax; natural person; taxpayer; businessman