Vývoj mobilní aplikace pro Android OS - Mičic, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Cieľom tejto diplomovej práce je navrhnúť a vyvinúť mobilnú aplikáciu pre Android OS. Súčasťou bude vytvorenie marketingového plánu pre spropagovanie aplikácie a návrh a implementácia systému monetizácie. Účelom je vytvoriť životaschopný, predajný produkt pre rýchlo sa rozvíjajúci trh mobilných aplikácií.

Goal of this diploma thesis is to design and develop a mobile application for Android OS. Marketing and monetization plans will be defined and realized for propagation and profit. Aim is to create capable, sellable product for quickly expanding market of mobile applications.
Development of Mobile Application for Android OS
Keywords: mobilná aplikácia; Android OS; software; vývoj software; analýza trhu; marketing; propagácia produktu; mobile application; Android OS; software; software development; market analysis; marketing; product propagation