Administrativní budova v Praze - Ignatyeva, Anastasia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Obsahem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace provedení stavby administrativní budovy. Objekt je navržen na území Prahy v Holešovicích. Řešená administrativní budova je součástí komplexů tří administrativních budov se dvěma společnými podzemními podlažími, ve kterých se nachází technické prostory a parkovací stání. V nadzemních podlažích jsou kancelářské a komerční prostory. Konstrukční systém objektu je železobetonový monolitický skelet. Jako obvodový plášť byla použita prosklená fasáda. Střecha objektu je plochá.

The content of the diploma thesis is the elaboration of the project documentation for the construction of the administrative building. The building is designed in Prague Holešovice. The administrative building is part of the complexes of three administrative buildings with two common underground floors, which have technical premises and a parking space. On the above floors there are office and commercial premises. The construction system of the building is a reinforced concrete monolithic skeleton. As cladding was used glass facade. The roof of the building is flat.
Office building in Prague
Keywords: administrativní budova; prosklená fasáda; železobetonový monolitický skelet; office building; flush facade; reinforced concrete skeleton