Zdravotně technické a plynovodní instalace kryté plovárny - Hrbáček, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Diplomová práce řeší problematiku zdravotně technických a plynovodních instalací v kryté plovárně v městě Litomyšl. Teoretická část práce se zaměřuje na využití šedé a dešťové vody jako vody provozní. Práce obsahuje návrh několika variant s jejich posouzením. Dále je součástí projekt pro realizaci stavby.

The Master‘s thesis addresses sanitation installation and gas installation in the indoor swimming pool in Litomyšl. The theoretical part focuses on the use of greywater and rainwater as service water. The thesis includes the design of several variants with their assessment. The project for construction is also part ofthe thesis.
Sanitation installation and gas installation in a indoor pool
Keywords: kanalizace; vodovod; plynovod; zdravotně technické instalace; hygienické zařízení; retenční nádrž; využívání dešťových vod; předčištění dešťových vod; využití šedé vody; nakládání s dešťovými vodami; plavecký bazén; sewerage; water line; gas pipeline; plumbing systems; sanitary facilities; retention basin; use of rainwater; pretreatment of rainwater; use of graywater; management of rainwater; swimming pool