Studie průběhu zakázky vybraným podnikem - Ondrejičková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Bakalárska práca je zameraná na štúdiu priebehu zákazky v spoločnosti LPS, a. s. Teoretická časť obsahuje vysvetlenie základných pojmov, ktoré sa týkajú zákazky. V praktickej časti je analyzovaný súčasný stav priebehu zákazky na konkrétnom príklade. V závere práce je popísaný návrh na zlepšenie s ohľadom na kvalitu a dodacie termíny.

The bachelor´s thesis focuses on studies during the contract in company LPS, a. s. Theoretical part contains explanation of terms, which are relating to the contract. Practical part analyses the current state of the order. In conclusion, this thesis describes proposal to improve in terms of quality and delivery deadlines.
The Study of the Contract Award in Selected Company
Keywords: Priebeh zákazky; zákazka; analýza; kvalita; komunikácia; Process of order; order; analysis; quality; communication