Realizace hrubé vrchní stavby polyfunkčního objektu Kopřivy, Boskovice - Veselý, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Bakalářská práce se zabývá řešením technologie hrubé vrchní stavby polyfunkčního objektu „Kopřivy“ na Růžovém náměstí v Boskovicích. V rámci práce je zpracován technologický postup pro svislé a vodorovné zděné konstrukce, technická zpráva zařízení staveniště, návrh stojní sestavy a dopravních tras, kontrolní a zkušební plán a opatření k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Vzhledem k času a finanční náročnosti stavby je vypracován časový plán a její položkový rozpočet.

The Bachelor thesis is about solving the technology of rough upper building of the Polyfunctional object "Kopřivy" at the "Růžové Náměstí" in Boskovice. Within the work, there is a processed technological procedure for vertical and horizontal brick constructions, technical report of building site equipment, draft of the machine and traffic routes, control and test plan, and health and safety measures at work. Due to the time and financial demands of the construction, a timetable and its budget line are drawn up. The documentation provided by the investor of the building was used to prepare the bachelor thesis.
Realization of carcass superstructure of a multifunctional building Kopřivy, Boskovice
Keywords: Hrubá vrchní stavba; technologický postup; zdění; konstrukce; zpráva; staveniště; stroje; doprava; kontrola; plán; bezpečnost; zdraví; rozpočet; dokumentace; Rough upper building; technological proces; brick; construction; report; site; machinery; transport; control; plan; safety; health; budget; dokumentation