Bezdrátový zvonek s digitálním přenosem hlasu - Papež, Josef (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
V této práci je ukázána možnost realizace bezdrátového domovního zvonku s poloduplexním přenosem hlasu a s bateriovým napájením. Cílem práce je navrhnout zapojení daného systému, návrh DPS a její výroby včetně vytvoření obslužného firmware pro řídící mikrokontrolér.

This diploma thesis deals with wireless doorbell realisation. The doorbell is battery-powered and supports half duplex voice transferring. The general aim is to design system circuitry, PCB and to create microcontroller firmware.
Wireless doorbell with voice transmission
Keywords: Bezdrátový zvonek; nRF9E5; přenos hlasu; poloduplexní přenos; 433 MHz; Wireless doorbell; nRF9E5; voice transfer; half duplex transmission; 433 MHz