Bytový dům - Pokluda, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Cílem této bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro provedení novostavby bytového domu v jihozápadní části obce Holubice. Objekt je řešen jako samostatně stojící se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím částečně zapuštěným do okolního terénu. V bytovém domě s jednoplášťovou plochou střechou se nachází 8 bytových jednotek, technické zázemí a domovní vybavení. V objektu je dále navržený výtah. Výkresová část je zpracována pomocí programu AutoCad, vizualizace je zpracována v programu ArchiCad a Lumion.

The aim of this bachelor's thesis is the elaboration of project documentation for the construction of a new apartment building in the southwestern part of the village Holubice. The building is designed as a detached building with four above-ground and one underground floor partly below ground level. In the apartment building with a single-layered flat roof, there are 8 residential units, technical facilities and house equipment. There is also a designed elevator in the building. The drawing part is processed using the AutoCad program, the visualization is processed in the ArchiCad and Lumion program.
Apartment House
Keywords: bytový dům; čtyři nadzemní podlaží; projektová dokumentace; schodiště; výtah; vápenopískové cihly; základové pasy; parkoviště; jednoplášťová plochá střecha; monolitické železobetonové stropní konstrukce; beton; apartment building; four floors; project documentation; stairs; elevator; sand-lime bricks; foundation strips; parking lot; single-skin flat roof; monolithic reinforced concrete ceiling structures; concrete