BUSINESS CENTRUM VÍCHOV - Kaděrková, Erika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Tato diplomové práce se zabývá architektonicko-urbanistickou studií polyfunkčního areálu na okraji venkovského sídla – malé obce Víchov. V polyfunkčním areálu jsou navrženy skladovací či výrobní objekty, showroom, ubytování, gastronomie a administrativa. Diplomová práce navazuje na urbanisticko-architektonickou studii zpracovanou ve specializovaném ateliéru v předchozím semestru, která se zabývala širším územím stejného areálu.

This thesis deals with the architectural and urban study of a multifunctional area on the edge of a rural settlement - a small village Víchov. In the multifunctional complex, storage or production facilities, a showroom, accommodation, gastronomy and administration are designed. The diploma thesis follows up on the urban-architectural study done in a specialized studio in the previous semester, which dealt with a wider area of the same grounds.
BUSINESS CENTRUM VÍCHOV
Keywords: Architektonická studie; Víchov; revitalizace; brownfield; malé a střední podnikání; Architectural study; Víchov; revitalization; brownfield; small and medium business