Procesní řízení zakázky ve vybrané organizaci - Rola, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na procesní řízení zakázky ve společnosti G.W. mont, s.r.o., která působí v oblasti dodávání technologických trubních rozvodů. Práce obsahuje tři hlavní části. První částí je představení teoretických východisek práce, sestavených pomocí čerpání z odborných zdrojů. Další část tvoří analýza současného stavu. Na jejím základě je sestavena část vlastních návrhů řešení, vedoucích k zvýšení spokojenosti zákazníků k rozvoji podnikání s ohledem na jakost a dodací termíny.

The thesis is focuses on process management of the contracts in G.W. mont, s.r.o., which operates in the field of supply of technological pipes systems. This thesis contains three main parts. The first part is a presentation of the theoretical knowledges, compiled by using of credible sources. The next part is ananalysis of the current state. On the basis of the analytical part is created proposal of solutions leading to increas the customers satisfaction for business development with regard to quality and delivery time.
Process Management of the Contract
Keywords: proces; řízení; zakázka; společnost; zákazník; analýza; proces; management; contract; company; customer; analysis