Návrh změn marketingové komunikace společnosti - Randulová, Sabina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá tématem marketingové komunikace brněnského butiku The Woman. Práce je členěna do tří hlavních částí. První, teoretická část se zaměřuje na vymezení pojmů z oblasti marketingu, marketingového mixu, marketingové komunikace, analýza konkurence a marketingového výzkumu. Tyto poznatky tvoří základ pro analytickou část, která se věnuje představení podniku a jeho současného stavu. Závěrečná návrhová část obsahuje konkrétní návrhy na zlepšení stávající marketingové komunikace podniku. Návrhy vycházejí z výsledků získaných z provedených analýz a marketingového výzkumu z analytické části práce.

This thesis deals with the topic of marketing communication of The Woman boutique in Brno. The thesis is divided into three main parts. The first, theoretical part focuses on the definition of concepts in the field of marketing, marketing mix, marketing communication, competitive analysis and marketing research. These findings form the basis for the analytical part, which is devoted to introducing the company and its current state. The final proposal section contains specific suggestions for improving the current marketing communication of the enterprise. The proposals are based on the results obtained from the analysis and marketing research conducted in the analytical part of the thesis.
Prposal of Changes of the Company's Marketing Mix
Keywords: marketingový mix; komunikační mix; marketingový výzkum; zákazník; konkurence; marketing mix; communication mix; marketing research; customer; competition