Algoritmy pro řízení front a skladu dopravníkového systému - Vidlička, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit model dopravníkového systému se skladem v programu Tecnomatix Plant Simulation. Metody v rámci modelu jsou naprogramovány pro řízení pohybu materiálu mezi dopravníky a skladem. Pomocí simulace kombinací vybraných naprogramovaných metod jsou získána data. Data jsou porovnána a je vybrána nejvhodnější kombinace pro vytvořený model.

The aim of this bachelor thesis is to create a model of conveyor system with storage using Tecnomatix Plant Simulation. The methods within the model are programmed to control the material flow between conveyors and storage. The data are obtained by simulation of combinations of choosen programmed methods. The data are compared and the most suitable combination for the created model is choosen.
Algorithms for queues ans warehouse controll of the conveyor system
Keywords: Dopravníkový systém; fronta; sklad; řízení systému; Průmysl 4.0; simulace; Tecnomatix Plant Simulation; Conveyor system; queue; warehouse; system control; Industry 4.0; simulation; Tecnomatix Plant Simulation