Pevnostní analýza a optimalizace rámu samonakládacího transportéru balíků - Hovádek, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá pevnostní analýzou a optimalizací rámu samonakládacího transportéru balíků. Obsahuje analýzu původního stavu, navržené změny a kontrolu optimalizovaného rámu.

This master's thesis deals with stress analysis and optimalization frame of the self- loading package transporter. It consists the analysis of original frame, the proposed changes and analysis of new frame.
Strength analysis and frame optimization of the self-loading package transporter
Keywords: pevnostní analýza; optimalizace; rám podvozku; zemědělská technika; metoda konečných prvků; stress control; optimalization; frame; agricultural machinery; finite elements method