Návrh změn konceptu motivačního systému ve zvoleném podniku - Páleník, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnotit současný motivační systém vybrané společnosti, především v oblastech motivace a odměňování jejích zaměstnanců. Důležitou částí je pak navrhnutí změn k jejímu zefektivnění, aby byli zaměstnanci spokojenější, motivovanější a schopnější kvalitních výsledků. V teoretické části práce se zaměřuji na teoretická východiska a poznatky, která jsou nutná k pochopení dané problematiky.

The main aim of this Bachelor's thesis is to evaluate the current motivation system of the selected company, especially in the areas of motivation and rewarding its employees. The important part of this thesis is to suggest some changes in order to make the working process more effective and to keep employees satisfied, motivated and able to get high-quality results. In the theoretical part, I focus on a theoretical background and findings that are necessary to understand the issue.
Concept for Motivational System Change in a Selected Company
Keywords: motivace; motivační systém; odměňování zaměstnanců; lidské zdroje; spokojenost; pracovní prostředí; motivation; motivation system; rewarding employees; human resources; satisfaction; working environment