Modelování nových síťových architektur v OMNeT++ - Hykel, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
V této práci jsou popsány principy a stav implementace vybraných nových síťových architektur. Dále je dokumentována implementace modulu Relaying and Multiplexing Task síťové architektury Recursive InterNetwork Architecture (RINA) pro simulační framework OMNeT++. Cílem práce je doplnění funkcionality již existující simulační knihovny pro zajištění plnohodnotného modelování sítí RINA.

This thesis describes principles and state of implementation of selected new network architectures. It also documents implementation of the Relaying and Multiplexing Task module of one of the presented architectures, Recursive InterNetwork Architecture (RINA), for the OMNeT++ simulation framework. The main goal of this thesis is to extend functionality of an existing simulation library to provide a full-fledged means for modelling RINA networks.
Modelling New Network Architectures in OMNeT++
Keywords: OMNeT++; RINA; počítačové sítě; síťové architektury; OMNeT++; RINA; computer networks; network architectures