Krátké minihry pro více hráčů - Woska, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2022)
Cílem této práce je návrh a implementace herního dema, jehož obsahem jsou krátké mini hry pro více hráčů. K implementaci dema bylo použito Unity 3D a Photon Engine. Demo se skládá z třech samostatných mini her. Dalším obsahem této práce je průzkum a analýza her podobného žánru. V práci je dále popsán návrh aplikace a její implementace. Výsledek práce byl poté testován reálnými uživateli.

The goal of this thesis is to design and implement a game demo that contains short mini multiplayer games. Unity 3D and Photon Engine were used to implement the demo. The demo consists of three separate mini games. Another content of this work is the research and analysis of games of similar genre. The design of the application and its implementation is also described in this thesis. The result of the work was then tested by real users.
Short Multiplayer Minigames
Keywords: hra; herní demo; počítačová hra; multiplayer; návrh her; Unity; C#; Photon; game; game demo; computer game; multiplayer; game design; Unity; C#; Photon