Optimalizace SQL databáze ve výrobní společnosti - Hrušovský, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Bakalárska práca sa zaoberá optimalizáciu existujúcej SQL databázy vo výrobnej spoločnosti. Práca je rozdelená na tri hlavné kapitoly. V prvej kapitole sa venuje teoretickým východiskám, ktoré slúžia ako podklad pre ďalšie časti. Druhá kapitola sa zaoberá analýzou súčasného stavu v spoločnosti. Následne, v tretej kapitole, sú navrhnuté vlastné riešenia problémov.

Bachelor's thesis deals with the optimization of an existing SQL database in a manufacturing company. The thesis is divided into three main chapters. The first chapter deals with the theoretical background, which serves as a basis for the following parts. The second chapter deals with the analysis of the current state in the company. Subsequently, the third chapter proposes its own solutions to the problems.
SQL Database Optimization in a Manufacturing Company
Keywords: Dáta; optimalizácia; SQL; MS SQL Server; relácie; databáza; databázová štruktúra; Data; optimization; SQL; MS SQL Server; relations; database; database structure