Konferenční a žurnálový redakční systém s modulární architekturou - Ličko, Stanislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Práca popisuje súčasné možnosti PHP frameworkov. S využitím českého PHP frameworku Nette je navrhnutý a vytvorený modulárny systém, slúžiaci na zverejňovanie odborných článkov a konferencií. Podporuje registráciu a spravovanie užívateľov.

This work describes the current possibilities of PHP frameworks. The work is designed and developed in Czech PHP framework Nette. The work is a modular system which is used to publish articles and conferences. Application supports user registration and users management.
Conference and journal editing system with modular architecture
Keywords: PHP framework; Nette; MySQL; dibi; MVC; MVP; SEO; PHP framework; Nette; MySQL; dibi; MVC; MVP; SEO