Analýza vlivu polohy na obvyklou cenu vybraných bytových jednotek v městě Brně - Janderková, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá oceněním deseti bytových jednotek. Ocenění je provedeno třemi způsoby: nákladovou a porovnávací metodou dle cenového předpisu a metodou přímého porovnání. Následně je stanovena cena obvyklá. Závěrem práce je analýza vlivu polohy na obvyklou cenu vybraných bytových jednotek v městě Brně.

This diploma thesis deals with the valuation of ten residential units. Valuation is done in three ways: cost and comparative method by price prescription and method of direct comparison. Next, determined the usual price. A conclusion of this work is the analysis of the effect of location on the standard price of selected residential units in Brno.
Analysis of the Impact of Location on the Standard Price of Selected Flats in Brno
Keywords: Bytová jednotka; věc nemovitá; cena; hodnota; nákladová metoda; porovnávací metoda; metoda přímého porovnání; cenová mapa; Brno.; Residential unit; immovable thing; price; value; cost method; comparative method; method of direct comparison; price map; Brno.