Polyfunkční objekt, Přerov - Jančeková, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předmětem této diplomové práce je zpracování projektové dokumentace stavební části pro realizaci novostavby polyfunkčního objektu v Přerově. Objekt se skládá ze tří nadzemních podlaží. V prvním podlaží jsou obchody a kavárna. Ve druhém a třetím podlaží jsou administrativní prostory. Konstrukční systém je stěnový příčný. Stropy jsou z předpjatých panelů. Střecha polyfunkčního objektu je plochá jednoplášťová.

The topic of this Master's thesis is an elaboration of project documentation of construction part for a project of new building polyfunctional object in Přerov. Object is composed of three floors. In the first floor there are shops and café. In the second and third floor there are office areas. Construction system is transverse wall. The ceilings are made of prestressed panels. The roof of polyfunctional object is single-layer flat roof.
Multipurpose building in Prerov
Keywords: Polyfunkční objekt; tři nadzemní podlaží; předpjatý panel; plochá střecha; jednoplášťová střecha.; Polyfunctional object; three floors; prestressed panel; flat roof; single-layer roof.