Průběh zakázky ve vybraném podniku - Urban, Dalibor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Bakalářská práce se zabývá průběhem zakázky ve vybraném podniku PRAVAN, spol. s.r.o. Na základě získaných informací popisuje jeho současnou situaci, a to od přijetí zakázky, přes celý proces výroby, až ke konečné expedici hotového výrobku. Cílem bakalářské práce je navrhnout nápravná opatření, která povedou k optimalizování průběhu zakázky v daném podniku a minimalizování zpoždění ve smluvních termínech.

The bachelor thesis deals with the course of the contract in the selected company PRAVAN, spol. s.r.o. On the basis of the information obtained, it describes its current situation, from the receipt of the order, through the entire production process, to the final dispatch of the finished product. The aim of the bachelor's thesis is to propose corrective measures that will lead to optimization of the order process in the company and minimization of delays in contract deadlines.
The Order Processing in The Selected Company
Keywords: Průběh zakázky; výroba; čas; proces; kvalita; diagram rybí kosti; order processing; production; time; process; quality; fishbone diagram