Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Zemánek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému a návrhy na změny. Práce obsahuje návrh nového komplexního informačního systému a internetového obchodu pro zvolenou společnost v souladu s požadavky vedení firmy. Součástí práce je i vyhodnocení nákladů a přínosů navrhovaného řešení.

Master’s thesis analyzes the current state of information system and proposals for change. The thesis includes proposal of new complex information system and e-shop for selected company in accordance with the requirements of company. Part of this work evaluates the costs and benefits of proposed solution.
Information System Assessment and Proposal for ICT Modification
Keywords: Informační systém; informační technologie; internetový obchod; B2C; HOS 8; software; Information system; information technology; e-shop; B2C; HOS 8; software