Design ultrazvukové čističky - Danková, Magdalena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Bakalárska práca sa zaoberá designom domácej ultrazvukovej čističky. Cieľom práce je návrh kladúci dôraz na kompaktnosť, pohodlnú prenositeľnosť s jednoduchým vylievaním vody. Práca vychádza z identifikácie charakteristických prvkov súčasných produktov a dizajnovo prepája funkciu s formou

The bachelor thesis deals with the design of a home ultrasonic cleaner. The aim of the work is to design emphasizing compactness, convenient portability with easy pouring of water. The work is based on the identification of characteristic elements of current products and connect the function with the form.
Design of Ultrasonic Cleaner
Keywords: čistička; ultrazvukové čistenie; kavitácia; dizajn; cleaner; ultrasonic cleaning; cavitation; design