Využití dropshippingu, výkonnostního marketingu a jejich automatizace pro rozvoj v elektronickém obchodě - Král, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na implementaci dropshippingu, výkonnostního marketingu a digitální automatizace do již fungujícího elektronického obchodu.

This bachelor thesis focuses mainly on implementation of dropshipping, performance marketing and digital automation to an already established e-shop.
Usage of Dropshipping, Performance Marketing and Their Automation for Development in E-shop
Keywords: automatizace; dropshipping; elektronický obchod; python; výkonnostní marketing; automation; dropshipping; e-shop; python; performance marketing