Implementace moderních komunikačních technologií v obchodním oddělení - Šafránková, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Cílem diplomové práce je zavedení nových komunikačních prostředků u obchodních zástupců za účelem efektivnější a kvalitnější komunikace, úspory času a lepší řízení organizace práce.

The target of master's thesis is implementation of new communication technologies for sales representatives in order to effective and quality communication, time saving and better leading work.
Implementation of Modern Communication Technologies in Business Department
Keywords: analýza dokladů; evidence vzorků; komunikační prostředky; monitoring výrobků; objednávka; údržba zákazníků; zákazník; document analysis; samples accounting; communications media; product monitoring; order; customer maintaining; customer