Návrh tagu pro určování polohy a pro zajištění bezpečnosti osob - Vrlík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2019)
Práce popisuje návrh zařízení, které bude nasazeno ve stavebnictví a v provozech kde může pracovník přijít do kontaktu s nebezpečnými stroji. V jednotlivých kapitolách bude popsán postup vývoje a výsledek tohoto zařízení. Dále pak princip funkce a popis zvolených částí celého zařízení.

This work explains development of device which is being designed for aplication in an industrial areas whre an worker can get close to dangerous machines. In each chapter there will be explained result and step by step progress of developing this device. Then there will be description of function and used parts in completed device.
Design of an electronic tag for personal localization and safety
Keywords: Tag; Bezpečnost; Dohled; Varování.; Tag; Safety; Supervision; Warning.