Projektování svařoven pro automobilní průmysl a plánování procesních postupů - Baláš, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Přehled postupů při výrobě automobilu na výrobní lince v zaměření na materiály, druhy výroby, automatizovanou výrobní linku v určitém čase s vybranou společností. Časová souslednost procesu od spuštění výrobní linky po výsledný produkt.

Overview of processes in the production of automobile production line focus on materials, types of production, automated production line at a certain time with a selected company. The time sequence of the process from the start of the production line after the final product.
Projection of the welding for the automotive and the planning of the process procedures
Keywords: karoserie; svařování; materiály; výrobní linka; výroba dílů; bodywork; welding; materials; production line; production of parts