Tvorba elektronického obchodu za pomocí volně dostupných publikačních prostředků - Folta, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Práce se zabývá možností užití volně dostupných publikačních prostředků při budování elektronického obchodu v českých podmínkách se všemi specifiky českého prostředí.

Work deals with possibility to use free CMS systems for developing electronic business in Czech conditions with all specificity Czech environments.
Creating e-shop with free CMS system
Keywords: elektronické obchodování; volně dostupný software; eshop; electronic business; open source software; eshop