Osvětlení vozidel - Ficza, Tibor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Cielom tejto práce je zoznámit sa s vývojom osvetlovacích sústav automobilov a naznacenie budúcich trendov v tejto oblasti. Moja práca zahrnuje najnovšie riešenia a technológie predných svetlometov v automobiloch.

This bachelor´s thesis deals with the development of automotive lighting systems. The objective of this thesis is also to show future tendencies in this area, such as the newest solutions and technologies of the headlamps in vehicles.
Vehicle Lighting
Keywords: osvetlenie; svetlomet; svetlo; lighting; headlamp; light