Technologická etapa hrubé stavby - Welnes centrum Lipová - Dobeš, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Obsahem bakalářské práce „Technologická etapa horní hrubé stavby – Wellness centrum Lipová-Lázně“ je všeobecné stavebně – technologické řešení stavby. Tato práce zahrnuje technické, finanční, časoprostorové a legislativní řešení aspektů stavebního procesu.

The Bachelor´s thesis „The Upper Rough Construction Technological Stage - Wellness centre Lipová-Lázně“ contains the general technological solution of the construction. Technical, financial, time, space and legislative resolutions of the aspects appearing during the building process are included in this thesis.
Technological stage of the gross superstructure-Welnes centr Lipová
Keywords: Stavba; staveniště; budova; technologický předpis; časový plán; rozpočet; strojní sestava; bezpečnost práce; kvalitativní požadavky.; Construction; construction site; technological regulation; timetable; budget; machine set; safe work; quality demands