Návrh technologie výroby plastové základny časovače - Březina, Vít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Diplomová práce řeší návrh technologie výroby plastového dílce. V první části se zabývá studiem teoretických vlastností plastů a jejich zpracováním použitelných pro zadaný problém. V druhé části je navrhnuta dvojnásobná vstřikovací forma s horkým vtokem. Následuje ověření funkce řešení pomocí analýzy vstřikování a práci uzavírá technickoekonomické zhodnocení celého projektu.

This master´s thesis addresses the design of technology manufacturing plastic parts. The first part deals with the study of theoretical properties of plastics and processing applicable to a given problem. In the second part is designed double injection mold with hot runners. The following authentication function by analyzing the injection solution and the work concludes technical and economic assessment of the project.
Design of manufacturing technology for plastic base timer
Keywords: vstřikování; vstřikovací forma; analýza vstřikování; horký vtok; vstřikovací lis; HASCO katalog; injection molding; injection mold; injection analysis; hot runners; injection molding machine; HASCO catalog